Reeds 10 jaar uw partner in vochtbestrijding! 

Contacteer ons

Geef vocht geen kans dankzij een efficiƫnte kelderdichting

Bent u op zoek naar een expert in kelderdichting in regio Wielsbeke/Waregem? Neem dan contact op met David Vereecke, zaakvoerder van D&V.Moisture-Control.

Waterdicht maken van de kelder

Elk vochtprobleem is anders. Alvorens het aan te pakken moet eerst het soort waterinfiltratie gevonden worden. Ofwel komt het vocht binnen langs de muren, of langs de vloer. Om vochtproblemen te vermijden in kelders is bekuiping een efficiënte werkmethode. De keldermuren worden waterdicht gecementeerd met kwaliteitsmerken en de barsten worden hierna behandeld.  Nadien volgen in verschillende fasen fixeerlagen, snelcement en waterdichtingsmortel.

Kelderdrainage

Wanneer het water via de vloer opstijgt, voert D&V.Moisture-Control een kelderdrainage uit. Hierdoor kan het teveel aan water op een efficiënte manier afgevoerd worden. Bij deze techniek worden de muren en de vloeren van de kelder langs binnen gedraineerd. David Vereecke voert deze behandeling heel nauwgezet uit en zorgt voor een coating voor de vloer met het kwaliteitsmerk Soudal. De ruimte voelt na de werkzaamheden niet langer klam of vochtig aan en kan voortaan voor elke toepassing gebruikt worden.

Flexibel

Steeds bereikbaar!

Contacteer ons snel
0497 30 04 77